Meny Stäng

Ny styrelse vald – Ted och Eric fortsätter

I juni 2020 har sällskapet valt en ny styrelse. 

Eller “nygammal” styrelse, om man vill uttrycka det så.

 

Ted Gemzell fortsätter som ordförande. Ett annat bekant ansikte, FM Eric Thörn, är vice ordförande. Ted kommer även att “dubbla” som kassör – och Eric “dubblar” som tävlings- och lagansvarig. 

Christian Hammerman är junioransvarig fortsättningsvis och Lars Dock kommer fortsatt att anlitas som juniortränare. 

Ordföranden och vice ordföranden är huvudsakligen även medlemsansvariga i sällskapet, men kommer att assisteras av de nya styrelsemedlemmarna Jonatan Berggren och Carl Cederstam.  

Robert Okpu är ny i styrelsen och även ny som informationsansvarig. Har man något intressant att rapportera, så kan man kontakta honom direkt på getingokpu@gmail.com 

Eric Thörn kommer att ha huvudansvaret som tävlingsledare, med assistans av Jakob Apéria och Christian Hammerman. 

Sällskapet kommer inför nästa säsong att ha sex lag i allsvenskan. Lagledar-platsen till lag 6 är i skrivande stund ledig. De övriga fem lagledarna (lag I – V) är: Eric Thörn, Hugo van Hengel, Stefan Lindh, Thordur Arnason och Anders Öhlund. 

För de fyra lagen i lag-DM är lagledarna: Eric Thörn, Mikael Helin, Christian Hammerman och Lucia Åkerlund. 

Ett preliminärt schema för höstsäsongen kommer att publiceras under midsommarhelgen. Med reservation för Covid19-situationen, givetvis. 

FM Eric Thörn, sällskapets spelstyrkemässigt främsta “egen produkt”, kommer att vara fortsatt aktiv i styrelsen. Foto: Lars OA Hedlund