Meny Stäng

Omedelbart corona-avbrott för seniorer och äldre juniorer

Hej, kära Sällskapare!

Nu har drygt halva hösten gått. Och vi har haft  vår verksamhet i full gång.

Dels höstturneringen, som hunnit drygt halvvägs. Och vi har även haft blixt och snabbschack, som med den äran har skötts på bästa sätt av FM Eric Thörn.

Vår mycket duktige juniortränare Lars Dock tränar yngre formågor på tisdagar. Så att vi har blivande schackspelare om några år, som är med i våra lag samt spelar med oss seniorer på klubbkvällar.

 

BARNTRÄNINGEN FORTSÄTTER SOM VANLIGT

Men nu har dessvärre den andra vågen av corona-viruset kommit till vissa regioner i Sverige. Och Folkhälsomyndigheten har nu kommit med nya rekommendationer.

Vi i styrelsen anser att det är viktigt att följa dessa rekommendationer. Och trots att det känns tungt, så måste vi meddela vårt beslut om att ta en paus i vår verksamhet i tre veckor, från och med nu.

Det blir därför ett avbrott i vår verksamhet – och inget spel nu på tisdag den 3 november. Vår förhoppning och preliminära planering, är att vi förhoppningsvis kan återuppta verksamheten igen tisdagen den 24 november.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller ej barn som är födda år 2005 eller senare, så barnträningen/juniorträningen för unga juniorer. fortsätter som vanligt.

Vi återkommer med mer information.

Bästa hälsningar,

Styrelsen