Meny Stäng

6-årige Edward brädar de flesta

I helgen spelades Wasa JGP, en deltävling i de omåttligt populära Junior Grand Prix-tävlingarna som pågår under säsongen i Stockholm. Sällskapet har de senaste åren inte haft alltför många deltagande juniorer jämfört med de konkurrerande Stockholmsklubbarna, men förhoppningsvis är det något som är på väg att ändras.

6-årige Edward Mogren gjorde turneringsdebut och det inledde med succé direkt; med 4 vinster på 5 partier lyckades han bräda sina, i många fall betydligt äldre konkurrenter (i Edwards grupp spelade deltagare upp till 9 års ålder). Det blev till slut en fjärde plats bland de 55 deltagarna!

6-årige Edward Mogren kom på fjärde plats!

Sällskapet hade även fler representanter som förhoppningsvis kommer leda till många framskjutna placeringar framöver. De som var med och kämpade för Sällskapet var Fred Walberg, Nils Skjöldevald, Gustaf Ribe, Anton Erasmie, Simon Lindström och Jacob Hanini. Många av våra deltagare gjorde väldigt bra ifrån sig i sin första turnering och en extra hyllning till Anton Erasmie som bara var en ynka poäng ifrån topp 10-placering.

Se resultat här