Meny Stäng

Lagsäsongen 2023/2024 färdigspelad

Den allsvenska säsongen 2023/2024 är nu färdigspelad och hela klubben har än en gång gjort det väldigt bra ifrån sig. Tyvärr blev det inga gruppvinster eller guld i år, men det blev inte heller några nedgraderingar, vilket ändå får ses som ett stabilt resultat.

Förstalaget har huserat i Elitserien de senaste åren och har skämt bort oss med två elitserieguld. I år blev det en något mer blygsam 6e placering, vilket är i linje med vad som förväntas ratingmässigt. Vi ser framemot ännu en elitseriesäsong med förstalaget 2024/2025. Vinnare blev SK Rockaden.

Andralaget var illa ute i Division 1 men en briljant 4-4-räddning i rond 6 mot tidigare elitserieklubben SK Rockaden Umeå såg till att vi höll oss kvar med ett par partipoängs marginal. Gruppen vanns av Wasa SK II.

Tredjelaget var med i toppen av Division 2 Grupp 3 och slutade tillslut på en tredje plats, tyvärr en bit ifrån gruppvinnarna Wasa SK III. Fjärdelaget, som är med i samma division och grupp, slutade på en 6e plats.

Femtelaget var det lag som var närmast en divisionsseger, men man fick nöja sig med en andraplacering efter SS Delectus i Stockholmsserien division 4. I Stockholmsserien spelar även sjättelaget som kom på just sjätte plats i division 5.

Se resultat i Allsvenskan här

Se resultat i Stockholmsserien här